top of page
67876294_942827126055393_776309947709050

En Utestängd Brudgum

En soffopera går på länsturné

Vår andra föreställning i soffoperaformat. Soffopera det är en opera i miniformat som har minimala krav på lokal och erbjuder musik på hög nivå utan höga trösklar.

Föreställningen är framtagen med den internationella regissören Sigrid Tschiedl. Vi kommer med kostym och rekvisita, 4 aktörer på scen och pianist.


Scenmässigt använder vi oss av det befintliga rummet och tar till vara möbler som finns på plats.


Förebild till konceptet är vårt systerprojekt "Wiener Wohnzimmeroper" i Österrike. Deras uppsättningar har bland annat visats på invigningsfesten av världsberömda "Salzburger Festpiele" 2017.

En Utestängd Brudgum: Upcoming Productions

Bröllopskvällen går nog inte riktig som maken Martel (Pär Nilsén) hade tänkt sig. Plötsligt försvinner hans brud Suzanne (Ann Roach) från festen och han får vänta framför dörren. Vad som händer bakom dörren och om Martel tills slut återförenas med sin Suzanne får ni se i denna sprudlande lilla pärla av operettkungen J.Offenbach. 

På scen Pär Nilsén, Ann Roach, Annika Liljenroth och Wolfgang Veith.

En Utestängd Brudgum: Welcome

Soffoperaformatet fick 2019 tillskott med "En Utestängd Brudgum" och Minopera kunde samma år gå på en liten länsturné. Allt för att sprida opera i Region Jönköpings Län. Samtliga föreställningar var slutsålda.

En Utestängd Brudgum: About
bottom of page