top of page

Våra produktioner för vuxna/unga vuxna

Opera för ALLA oavsett bakgrund

Vi har som mål att skapa operaupplevelser för ALLA! Oavsett ålder, kön, etnicitet, socialt bakgrund eller operavana. Även unga vuxna har rätt till opera. Vi har därför genom ett samarbete med en socialpedagog anpassat våra vuxenproduktioner och tillhandahåller dem även i en version för unga vuxna (13+).

received_383370975686709.jpeg

Galakonserter

Wien, drömmarnas stad

Upplev äkta Wiener musik tillsammans med lokala solister och en utav Wien topsalongorkestrar "Wiener Salonvirtuosen".

En Utestängd Brudgum

Jaques Offenbach

Bröllopskvällen går nog inte riktig som maken Martel (Pär Nilsén) hade tänkt sig. Plötsligt försvinner hans brud Suzanne (Ann Roach) från festen och han får vänta framför dörren. Vad som händer bakom dörren och om Martel tills slut återförenas med sin Suzanne får ni se i denna sprudlande lilla pärla av operettkungen J.Offenbach.

67876294_942827126055393_776309947709050
12.jpg

Trollflöjten för unga vuxna

Wolfgang Amadeus Mozart

Vår populära "Trollflöjten" i en specialanpassad version för unga vuxna. Vill ni boka den som en opera för vuxna eller äldre så anpassar vi gärna pjäsen till just din målgrupp.

La Serva Padrona

Vår 1:a soffopera

Soffoperan är ett miniformat av en opera för hela familjen. Vi tycker att opera ska upptäckas av fler och vi har därför skapat en ny typ av föreställning som bjuder in människor med och utan operavana att sätta sig i den mysiga operasoffan, luta tillbaka och njuta.

DSC_0158.JPG
bottom of page